thPIXEL-46.gif arrow heart pixel image by KristenLeanne8 Hlásněte prosím TADY pro Meryl Streep. Moc vám děkuju. A napište co chcete na diplomek.

Červenec 2009

Diplomek 4

31. července 2009 v 8:18 | Jannie |  Bleskovky


Diplomek za bleskovku 0.1

17. července 2009 v 11:50 | Jannie |  Bleskovky

Přihláška do SONP

13. července 2009 v 17:27 Bleskovky

Jestli se chcete zúčastnit SONP (soutěž o nej písničku)
napište tohle:

1. přezdívku
2. adresu vašeho blogu
3. a písničku za kterou soutěžíte
4. proč jste si vybrali zrovna tuhle písničku

dám Vám vědět... :-)


Návštěvnost (6.7. 2009 - 12.7. 2009)

13. července 2009 v 8:33 O blogu

Dobry den,

statistika pro stranku:
Nazev: All about Hugh Grant

Navstevnost za minuly tyden (6.7. 2009 - 12.7. 2009) je:
Pondeli: 0
Utery: 5
Streda: 10
Ctvrtek: 139
Patek: 7
Sobota: 11
Nedele: 125

Celkem: 297




Bleskovka 0.1

12. července 2009 v 8:15 | Jannie |  Bleskovky
Bleskovka 0.1

1. Ahoj
2. Jak se máš?
3. Jak si užíváš prázdniny?
4. Jak se ti líbí tenhle blog?
5. Oznámkuj (1-nejlepší, 5-nejhorší)
6. Co tady chybí?
7. Co na diplomek?
8. Zatím Pappa dám ti vědět až bude diplom

_____KONEC_____

Hugh Grant photos

12. července 2009 v 8:01 | Jannie |  Videa





Hugh Grant interview 1

12. července 2009 v 7:50 | Jannie |  Hugh Grant





Hugh Grant - Meaningless Kiss

12. července 2009 v 7:43 | Jannie |  Hugh Grant





Hugh Grant sexy dancing

9. července 2009 v 9:00 | Jannie |  Videa





Bridget Jones Boat Scene

8. července 2009 v 15:25 | Jannie |  Videa






Love Actually - Láska nebeská

8. července 2009 v 14:59 | Jannie |  Videa






Filmografie

8. července 2009 v 8:21 | Jannie |  Filmy

Filmografie

  • Privilegovaní (1982)
  • Maurice (1987)
  • Velký podvod (1987)
  • Doupě bílého červa (1988)
  • Dáma a lupič (1989)
  • Impromptu (1991)
  • Hořký měsíc (1992)
  • Soumrak dne (1993)
  • Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994)
  • Angličan, který vylezl na kopec (1995)
  • Rozum a cit(1995)
  • Dva v tom (1995)
  • Smrtící léčba (1996)
  • Notting Hill (1999)
  • Mickovy modré oči (1999)
  • Darebáčci (2000)
  • Deník Bridget Jones (2001)
  • Láska s výstrahou (2002)
  • Jak na věc (2002)
  • Láska nebeská (2003)
  • Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004)
  • Hledáme Ydol (2006)
  • Hudbu složil, slova napsal (2007)

http://cm1.theinsider.com/media/0/44/68/hugh.0.0.0x0.310x319.jpeg

Hugh Grant

8. července 2009 v 7:55 | Jannie |  Hugh Grant

Hugh Grant


Hugh Grant (celým jménem Hugh John Mungo Grant, * 9. září 1960 Hammersmith, Londýn) je britský herec oceněný Zlatým glóbem.


http://img.osobnosti.cz/foto/hugh-grant/hugh-grant.jpg

Hugh se narodil v západním Londýně učitelce a prodavači koberců. Jako talentovaný žák začal studovat Oxfordskou univerzitu. Svůj první televizní debut uskutečnil ještě jako student ve filmu Privilegovaní "Privileged" (1982). Po ukončení univerzity se rozhodl pro divadelní a televizní práci. Ale teprve v roce 1987 si získal mezinárodní uznání a cenu za herecký výkon na MFF v Benátkách, kdy tehdy 27 letého Granta obsadil James Ivory do role homosexuálního aristokrata Cliva Durhama ve filmu "Maurice". Při práci na dalším filmu "Remando al viento" (Wind in Madrid) (1987) se seznámil s Elizabeth Hurley.

Po úspěchu "Maurice" následovalo několik rolí podobného ladění jako úspěšná role ve filmu Rozbřesk "The Dawning" (1988) s Antony Hopkinsem. Pod vedením režiséra Jamese Ivoryho vytvořil roli žurnalisty ve snímku Soumrak dne "The Remains of the Day" (1993), v němž hráli též Anthony Hopkins a Emma Thompsonová.

Úspěch mezinárodního rozměru mu přinesla role ve veleúspěšné komedii Čtyři svatby a jeden pohřeb "Four Weddings and a Funeral" (1994), kde byla jeho partnerkou Andie McDowellová. Získal za ni jak Zlatý Globus tak Cenu Britské filmové akademie. Ten stejný rok se znovu spojil s Elizabeth Hurley a spolu založili produkční společnost Simian Films. První jejich produkční činností byl thriller z lékařského prostředí Smrtící léčba "Extreme Measures" (1996), kde si spolu zahráli Hugh, Gene Hackman a Sarah Jessica Parker.

V roce 1995 se Hugh objevil jako Edward Ferrars v Oscarem vyznamenaném filmu Rozum a cit "Sense and Sensibility", adaptaci románu Jane Austinové. Dále jako nervózní budoucí otec ve filmu Chrise Columbuse Dva v tom "Nine Month" s Robinem Williamsem a Tomem Arnoldem, a v kritikou oceňovaném snímku Angličan, který vylezl na kopec "The Englishman Who Wnet Up a Hill But Came Down a Mountain", který napsal a režíroval Christopher Monger.

Po boku Julie Roberts vytvořil Hugh nezapomenutelnou postavu ve filmu "Noting Hill" (1999), za níž získal nominaci na Zlatý Globus. V komedii Woodyho Allena Darebáčci "Small Time Crooks" (2000) si zahrál spolu s Tracey Ullmanovou a Jonem Lovitzem. Jeho posledním velkým mezinárodním úspěchem byla komedie Deník Bridget Jonesové "Bridget Jones's Diary", kde mu byla partnerkou Reneé Zelwegerová.

V roce 2002 natočil romantickou komedii Láska s výstrahou "Two Weeks Notice" se Sandrou Bullock.

Dlouholetou přítelkyní mu byla modelka, herečka a producentka Elizabeth Hurleyová. Rozešli se v létě 2000.


http://img2.timeinc.net/people/i/2007/startracks/070305/hugh_grant.jpg